Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών για την ασφάλεια αγορών, την εγγύηση ποιότητας των προϊόντων και την ικανοποίηση από τις ηλεκτρονικές τους αγορές, η exclusiveclothes.gr προσφέρει πολλούς τρόπους πληρωμής. 

1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, MasterCard, Visa Electron και Maestro)

Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Visa Electron και Maestro οποιασδήποτε τράπεζας. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας, γίνονται μέσω του περιβάλλοντος ασφαλείας της Eurobank, που εγγυάται την απόλυτη διασφάλιση τους.

Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας. Πέρα από την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας και με την χρεωστική σας κάρτα (δηλαδή την κάρτα αναλήψεως από ΑΤΜ) εάν φέρει το σήμα Visa, MasterCard, Visa Electron και Maestro .

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "EuroBank e-Commerce" της EuroBank, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Πληρωμή μέσω PayPal/Πιστωτική κάρτα

Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωση, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου PayPal. Το exclusiveclothes.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με τη συγκεκριμένη διαχείριση Paypal (3% επί του συνόλου της παραγγελίας).

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

  • Κάτοχος λογαριασμού: ΘΥΜΙΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ETHNGRAA
  • Αρ. Λογαριασμού: 542/201561-75
  • IBAN: GR6201105420000054220156175

4. Αντικαταβολή

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει.Η χρέωση αντικαταβολής είναι € 0.80.

5. Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 50 ευρώ.

* Επιστροφή προϊόντων

Επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση μη ικανοποίησης σε 14 μέρες από την αγορά.

** Εξυπηρέτηση πελατών

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών: +30(25310)70669