Η Thimikiotis exclusive clothes δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ μέσω του καταστήματος ,αλλά και ηλεκτρονικά.

Το κατάστημα εξυπηρετεί την πόλη της Κομοτηνής και την ευρύτερη περιοχή. Σκοπός του exclusiveclothes.gr είναι να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Η Thimikiotis exclusive clothes προσφέρει συλλογές ρούχων μοναδικά σχεδιασμένες και διαφορετικές, έχοντας πάντα σαν βασικό παράγοντα την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Στοχεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και για αυτό οι συλλογές μας ανανεώνονται καθημερινά στα καταστήματα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πάντοτε αυθεντικά κομμάτια επώνυμων σχεδιαστών.

Ως επίσημα αναγνωρισμένο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών, η exclusiveclothes.gr εγγυάται ότι όλα τα είδη που εμπορεύεται είναι 100% αυθεντικά. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τους επίσημους οίκους παραγωγής τους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους οι οποίοι εγγυώνται για την ποιότητά τους.

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΦΜ: 047062828
ΔΟΥ: Κομοτηνής
ΕΔΡΑ: Μ.Μ. Βασιλείου 6, Κομοτηνή 69100
ΑΡ. ΓΕΜΗ : 148626410000

Εξυπηρέτηση πελατών

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών.

+30(25310)70669