Η εταιρία

Η Thimikiotis exclusive clothes  δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ μέσω των τοπικών καταστημάτων της αλλά και ηλεκτρονικά.

Με δυο καταστήματά, Donna & Uomo η Thimikiotis exclusive clothes εξυπηρετεί την πόλη της Κομοτηνής και την ευρύτερη περιοχή. Σκοπός του exclusiveclothes.gr είναι να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Η Thimikiotis exclusive clothes προσφέρει συλλογές ρούχων μοναδικά σχεδιασμένες και διαφορετικές, έχοντας πάντα σαν βασικό παράγοντα την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Στοχεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και για αυτό οι συλλογές μας ανανεώνονται καθημερινά στα καταστήματα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πάντοτε αυθεντικά κομμάτια επώωυμων σχεδιαστών σε τιμές OUTLET όλο τον χρόνο.

Ως επίσημα αναγνωρισμένο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών, η exclusiveclothes.gr εγγυάται ότι όλα τα είδη που εμπορεύεται είναι 100% αυθεντικά. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τους επίσημους οίκους παραγωγής τους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους οι οποίοι εγγυώνται για την ποιότητά τους.

Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών για την ασφάλεια αγορών, την εγγύηση ποιότητας των προίόντων και την ικανοποίηση απο τις ηλεκτρονικές τους αγορές, η exclusiveclothes.gr προσφέρει πολλούς τρόπους πληρώμης. 

PayPal/Πιστωτική κάρτα

Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωση, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου PayPal. Το exclusiveclothes.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με τη συγκεκριμένη διαχείριση Paypal (3% επί του συνόλου της παραγγελίας).

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier με τη παράδοση των προϊόντων σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος αντικαταβολής (3%).

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 80 ευρώ.

Επιστροφή προιοντων

Επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση μη ικανοποίησης σε 14 μέρες από την αγορά.

Εξυπηρέτηση πελατών

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών.

+30(25310)70669