Όροι Αποστολών

Το exclusiveclothes.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών SPEEDEX και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (για αντικαταβολή) με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Στην Ελλάδα, για αγορές προϊόντων άνω των 80 €

(Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα €80,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των  €80,00 είναι €3,70 ανά αποστολή.)

  • Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, για αγορές άνω των 300 €

(Όλες οι αποστολές σε προορισμούς Ευρωπαϊκής Κοινότητας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα €300,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των  €300,00  ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού.)

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι) με courier. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε  τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Κύπρος

Η χρέωση για παραγγελίες σε προορισμούς εντός Κύπρου ειναι  10.00 .( Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 10 εργάσιμες μέρες από την Γενική Ταχυδρομική)

Δυσπρόσιτες Περιοχές

(Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX )

Για την αποφυγή υψηλού κόστους αποστολής, η παραλαβή των εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από εσάς στο πλησιέστερα προς την περιοχή σας υποκατάστημα της Courier.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των εμπορευμάτων σας σε δυσπρόσιτη περιοχή στην δηλωθείσα διεύθυνση αποστολής μέσω courier παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2531070669 ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος της αποστολής.Σε περίπτωση άρνησης της παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.

Για να δείτε εάν η περιοχή στην δηλωθείσα διεύθυνση αποστολής θεωρείται δυσπρόσιτη, κάντε κλικ εδώ: