Το exclusiveclothes.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ https://www.taxydromiki.com/ για ελλάδα,κύπρο και εξωτερικό με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Δωρεάν τα εξοδα αποστολης στην Ελλάδα, για αγορές προϊόντων άνω των 50 €.(Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα €50,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των  €50,00 είναι €3,70 ανά αποστολή.)Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι) με courier. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε  τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Κύπρος:H χρέωση για παραγγελίες σε προρισμους εντος  Κύπρου ειναι 10.00 ευρω (τα προιόντα αποστέλονται σε 10 εργάσιμες μέρες απο την Γενικη Ταχυδρομική).